Oligarhii rusi au posibilitatea sa intre, daca doresc, in posesia unei carti incrustate cu diamante si estimate la 3 milioane de lire sterline (aproximativ 6 milioane de dolari).
Omul de afaceri britanic Roger Shashoua povesteste in volumul sau "Dancing With The Bear", pe coperta caruia sunt incrustate nu mai putin de 600 diamante, cum a reusit sa produca peste 100 milioane de lire sterline in Rusia post-sovietica. Oligarhii pot intra in posesia pretioasei carti, despre care s-a spus la un moment dat ca ar fi cea mai scumpa din lume, numai pe baza de comanda.

"Sunt atatia oameni cu bani in Rusia incat era aproape obligatoriu ca o astfel de carte sa fie realizata special pentru piata ruseasca. Nu pot decat sa sper ca cei care o vor cumpara vor face asta in primul rand pentru a o citi, nu pentru a incuia intr-un seif", precizeaza Roger Shashoua, a caruia avere se ridica in prezent la 500 de milioane lire sterline.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.