Un preot australian vrea sa imbine nudismul cu credinta in Dumnezeu cerand celor care asista la predicile sale sa il urmeze la slujbele pe care le oficiaza in costumul lui Adam.

Pastorul Robert Wright a declarat ca a obosit sa se ascunda si sa-si justifice placerea de a face nudism si a declarat ca va tine toate slujbele dezbracat. Decizia preotului de a tine predicile gol-pusca a castigat suportul credinciosilor adepti ai nudismului. Wright va oficia pentru inceput slujbele pe o plaja din orasul Tweed Heads unde va incepe luna viitoare un festival muzical dedicat tot nudismului si unde pana si bodyguarzii se vor afisa tot in costumul lui Adam.

Fetele bisericesti din oras au condamnat adunarea nudistilor spunand ca in acest fel va scadea reputatia zonei, un loc frecventat in special de turistii veniti cu familiile. Preotul din Tweed Heads chiar a declarat concertul ca fiind o manifestare satanista. in ciuda protestelor, festivalul nu a fost contramandat, iar ceremonia de binecuvantare va fi oficiata chiar de pastorul Robert Wright.

"Sa fii gol nu este o rusine, iar festivalul nu va fi o reeditare a concertului de la Woodstock din 1969. La acest festival vor participa mai multi crestini decat vor sa creada liderii comunitatii din orasul Tweed Heads. Aici nu se vor organiza orgii sexuale. Noi suntem niste membri respectabili ai societatii", a declarat pastorul. Wright a oficiat timp de trei ani intr-o biserica penticostala si practica nudismul de mai bine de 16 ani. in tot acest timp el si-a ascuns preferinta pentru naturism.

Acum el a decis sa nu se mai ascunda si i-a invitat insistent pe credinciosi sa inceapa sa vina saptamanal la adunarile pe care vrea sa le organizeze intr-o statiune de nudisti de langa orasul Brisbane, pe coasta de est a Australiei. "Nu incerc sa-i determin pe crestini sa adopte nudismul, eu ma adresez celor care deja fac acest lucru", a adaugat pastorul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.