Jessica Osborne a primit saptamana trecuta un bacsis care-i va schimba probabil viata. Inainte ca norocul sa-i zambeasca, tanara de 20 de ani se chinuia sa faca rost de bani pentru a putea continua facultatea. Acum, fericita chelnerita spune ca visul ei de a termina jurnalismul la Universitatea din Indiana a devenit realitate, datorita unei cliente, multumita de cum a fost servita.

Pentru Jessica Osborne, ziua de vineri a inceput normal, tanara servind la masa clientii care intrau in micuta pizzerie din Angola, Indiana. La una din mese statea o femeie, impreuna cu cei doi copii ai ei. Becky era o clienta fidela a pizzeriei si, in fiecare vineri, trecea pragul localului la aceeasi ora si comanda mereu acelasi lucru.

"De fiecare data, eram servita de Jessica, iar fata venea la noi mereu cu zambetul pe buze. In urma cu vreo luna, am observat ca tanara parea preocupata si am intrebat-o ce are. Mi-a spus ca are probleme financiare si ca e nevoita sa renunte la facultatea de jurnalism la care de-abia se inscrisese. Dupa cateva saptamani, sotul meu a murit intr-un accident rutier. Aveam atatea vise impreuna, care s-au curmat brusc. Atunci am hotarat sa o ajut pe Jessica sa-si implineasca visul. I-am scris cecul chiar dupa ce ne-a servit si am asteptat reactia fetei. Era sa lesine. A venit la masa si mi-a spus ca, probabil, am trecut mai multe zerouri pe acel cec. I-am spus ca nu este nici o greseala, iar bacsisul reprezinta multumirea mea pentru felul in care ne-a servit in ultimele luni", a declarat Becky, care nu a vrut sa i se cunoasca si numele de familie.

"Dupa ce a servit pizza, mi-a dat cecul scris pe o foaie de hartie impaturita. Cand am deschis-o, mi s-a oprit respiratia. Ma uitam la suma si nu intelegeam ce se intampla. Cu lacrimi in ochi, Becky mi-a spus ca nu este nici o greseala si ca vrea sa ma ajute sa-mi continui studiile. E de necrezut. Asa ceva se poate intampla cel mult o data in viata. Sa-ti vina un asemenea ajutor chiar cand ai mai mare nevoie", spune Jessica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.