Un robot ultra-complex a fost folosit pe post de maestru de ceremonii in cadrul unei casatorii ce a avut loc in Coreea de Sud, relateaza site-ul Independent Online.
Creatorii lui Tiro au precizat ca este pentru prima oara cand un robot a fost insarcinat cu aceasta responsabilitate. El a fost maestru de ceremonii la nunta lui Seok Gyeong-Jae, unul dintre inginerii care au participat la crearea sa. �Eu sunt Tiro, maestrul de ceremonii al acestei casatorii�, s-a prezentat robotul - in forma de con, cu doua brate si leduri in loc de ochi si gura - in fata invitatilor amuzati.

Cu o voce masculina, robotul a introdus cuplul multimii, dupa care si-a indeplinit cu succes toate indatoririle. Compania producatoare - Hanool Robotics - a precizat ca Tiro, a carui valoare a fost stabilita la 215.000 de dolari, va fi upgradat pentru a putea executa si alte functii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.