O fostă cantăreață de operă a luat titlul de cea mai bună jucătoare de poker a planetei, in urma unui turneu desfășurat in Las Vegas. Americanca Sally Boyer a reușit să caștige nu mai puțin de 262.077 de dolari după ce intrase in concurs cu 65 de dolari.

Competiția de poker organizată de cele mai mari lanțuri de cazinouri din lume se desfășoară in fiecare an in Las Vegas și reunește sute de jucători profesioniști din intreaga lume. Secțiunea destinată femeilor nu a fost nicidecum sub nivelul celei dominate de sexul tare, fiind urmărită cu sufletul la gură de un public numeros.

Sally Boyer a fost cantăreață de operă inainte de a deveni jucătoare profesionistă de poker
Sally Boyer a fost cantăreață de ...
Fosta cantăreață de operă Sally Boyer și-a revendicat titlul in mod autoritar, reușind să le devanseze cu ușurință pe celelalte concurente. Boyer i-a surprins pe organizatori prin sangele rece de care a dat dovadă și prin tehnica infailibilă de a risca chiar și atunci cand nu avea cărțile necesare pentru a o face. Ea a reușit să caștige partidă după partidă, trasformand rapid suma de 65 de dolari, pusă in joc, intr-un premiu de nu mai puțin de 262.077 de dolari.

Deși campioana a refuzat să explice ce va face cu banii, un lucru este sigur: Boyer va continua să joace poker pentru că este pur și simplu fascinată de tensiunea din timpul oricărei partide. Ea a declarat că, pentru ea, nu este atat de important caștigul, cat plăcerea de a-și domina adversarii.
>> Articol semnat de Bogdan Nicolai