O fost cantrea de oper a luat titlul de cea mai bun juctoare de poker a planetei, in urma unui turneu desfurat in Las Vegas. Americanca Sally Boyer a reuit s catige nu mai puin de 262.077 de dolari dup ce intrase in concurs cu 65 de dolari.

Competiia de poker organizat de cele mai mari lanuri de cazinouri din lume se desfoar in fiecare an in Las Vegas i reunete sute de juctori profesioniti din intreaga lume. Seciunea destinat femeilor nu a fost nicidecum sub nivelul celei dominate de sexul tare, fiind urmrit cu sufletul la gur de un public numeros.

Sally Boyer a fost cantrea de oper inainte de a deveni juctoare profesionist de poker
Sally Boyer a fost cantrea de ...
Fosta cantrea de oper Sally Boyer i-a revendicat titlul in mod autoritar, reuind s le devanseze cu uurin pe celelalte concurente. Boyer i-a surprins pe organizatori prin sangele rece de care a dat dovad i prin tehnica infailibil de a risca chiar i atunci cand nu avea crile necesare pentru a o face. Ea a reuit s catige partid dup partid, trasformand rapid suma de 65 de dolari, pus in joc, intr-un premiu de nu mai puin de 262.077 de dolari.

Dei campioana a refuzat s explice ce va face cu banii, un lucru este sigur: Boyer va continua s joace poker pentru c este pur i simplu fascinat de tensiunea din timpul oricrei partide. Ea a declarat c, pentru ea, nu este atat de important catigul, cat plcerea de a-i domina adversarii.
>> Articol semnat de Bogdan Nicolai