Un politist din Green Bay,Wisconssin, si-a completat singur o amenda pentru schimbarea benzilor fara semnalizare si tamponare usoara, in timp ce se afla in misiune.
El a declarat presei ca, in timp ce urmarea un sofer ce depasise cu mult viteza legala, a schimbat brusc banda de circulatie si l-a tamponat pe urmarit, care incetinise brusc pentru a trage pe dreapta. Desi nimeni de la sectie nu l-a considerat vinovat pentru micul accident, fiind in exercitiul functiunii, politistul de 52 de ani al carui nume nu a fost dezvaluit, s-a simtit cu constiinta incarcata si si-a scris singur amenda in valoare de 160$.

"Ca om al legii, trebuie sa respect regulile la cel mai inalt standard. Cum sa ii trag pe altii la raspundere, daca eu insumi nu ma supun acestora?", a filozofat politistul in fata camerelor de filmat. Desi bizar, acesta nu este un caz izolat in Statele Unite, caci numai anul trecut este cunoscut cazul agentului Dick Knoebel din Kewaskum, care si-a aplicat in luna septembrie o amenda in valoare de 235$ pentru depasirea unui autobuz scolar aflat in stationare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.