Cunoscut ca un tip excentric, care nu s-a jenat niciodata sa apara gol sau sa recunoasca ce droguri consuma, Keith Richards de la "The Rolling Stones" a recunoscut ca a prizat inclusiv cenusa tatalui sau, relateaza BBC.

"Cel mai ciudat lucru pe care l-am prizat? Pe tatal meu. Mi-am prizat tatal. A fost incinerat si nu
m-am putut abtine sa nu-i aspir putin din cenusa", a declarat chitaristul, in varsta de 63 de ani.

Richards a mentionat ca nu regreta acest gest si ca tatal sau, care a murit in 2002, la 84 de ani, nu s-ar fi suparat. si pentru ca a avut impresia ca nimeni nu l-ar fi crezut ca a tras pe nas cenusa tatalui, amestecata cu "putina cocaina", chitaristul a completat ca "s-a dus pe gat destul de bine si a fost senzational". Richards, care a suferit in urma cu cateva luni o operatie pe creier din cauza unui accident la cap, dupa ce a cazut dintr-un copac, a declarat ca nu glumea cand a facut aceste afirmatii. Mark Beaumont, cel care a realizat interviul, este convins ca "in lumea lui Keith Richards acest gest a insemnat probabil un ultim omagiu adus tatalui sau decedat".

Initial, afirmatia a fost considerata "o gluma excentrica". Dupa aparitia interviului in revista britanica "NME", un purtator de cuvant al formatiei "The Rolling Stones" a confirmat ca este posibil ca socantul anunt sa fi fost o pacaleala de 1 aprilie intarziata. Richards a fost un impatimit al drogurilor. in 1997 el a fost prins cu 22 de grame de heroina, intr-un hotel din Toronto, dar a reusit sa scape de inchisoare. Vedeta rock sustine insa ca a renuntat la acest obicei de ceva vreme.