Trupa Rednex a fost scoasa la vinzare pe site-ul de licitatii online www.eBay.com, pentru o suma care porneste de la 1.500.000 de dolari, in schimbul careia cumparatorul primeste toate drepturile de autor asupra formatiei suedeze, potrivit revistei "Rolling Stone".
Data limita pentru licitatia online a fost stabilita pentru 8 aprilie. "Cumparatorul va primi 100% din actiunile companiei suedeze Rednex AB (echivalentul unei societati cu raspundere limitata), care detine marca, toate inregistrarile, toate contractele si drepturile de negociere", se arata in anuntul postat pe eBay, sub titlul "Cumpara-ti propria trupa pop!" ("Buy Your Own Pop Band!").

"Detinatorul Rednex AB are, dupa cum doreste, dreptul de a inregista, lansa, imbunatati si manageria una dintre trupele cu cel mai mare succes al vremurilor noastre. Compania detine trupa, care functioneaza asemanator cu o societate cu raspundere limitata". Trupa suedeza a devenit cunoscuta in 1995, cu hitul "Cotton-Eyed Joe", care amesteca ritmurile country cu cele dance. Rednex a participat la preselectia din Romania pentru Eurovisionul din acest an, alaturi de trupa Ro-Mania, cu piesa "Well-o-wee", compusa de Radu Fornea, care a fost insa descalificata din finala nationala pentru ca a aparut pe un CD inainte de 1 octombrie 2006, contrar regulamentului Eurovision.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.