Din 1970 nudistii din intreaga lume se intalnesc si se intrec in diferite competitii, denumite generic "Olimpiada nudistilor". Anul acesta, la Adelaide, in Australia, vremea rea s-a opus dorintei excentricilor concurenti, competitia fiind anulata.

Autoritatile din statul american New Jersey au interzis in 1999 desfasurarea "Olimpiadei nudistilor" in cadrul Universitatii Prinston. Motivul invocat de autoritati a fost legat de moralitatea acestei competitii. De atunci, de fiecare data, nudistii protesteaza impotriva deciziei acestui stat. Anul acesta dorinta lor a fost imposibil de pus in practica.

VREME REA. Sute de nudisti s-au strans si acum pe plaja Maslin, situata la sud de Adelaide. Doreau sa se intreaca in cea mai populara, dar neoficiala competitie a celor mai excentrici oameni de pe glob. Vantul puternic si furtuna care s-au abatut asupra acestei plaje au facut imposibila desfasurarea intrecerilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.