Suparata ca in momentul utilizarii pantofii pe care-i fabrica scoteau niste sunete similare... vanturilor, compania Goosebumps, din Florida, a dat in judecata o firma de produse chimice pentru ca i-ar fi proiectat un material defectuos pentru realizarea talpilor pantofilor zgomotosi. "Aproape ca am dat faliment", a declarat pentru cotidianul "Orlando Sentinel" un functionar al firmei Goosebumps, Bryan Thomas, comentand plangerile pe care le-a primit din partea clientilor.

Potrivit avocatilor firmei, Goosebumps s-a vazut nevoita sa arunce la cos 35.000 de perechi de talpi si a pierdut intre 200.000 si 250.000 de dolari. Potrivit plangerii facute la tribunal, Goosebumps acuza firma Bell Chem ca i-a furnizat un tip inferior de glicerina fata de cea ceruta, folosita in mod normal de Goosebumps pentru fabricarea talpilor. Numai ca glicerina cu probleme producea bule de aer in interiorul talpilor si in momentul in care clientul calca, talpile emiteau un sunet identic... flatulentelor. Sunetul "era innebunitor", a spus Thomas, "iar vanzarile au fost practic blocate".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.