Inconstienta. Un politist din Marea Britanie a povestit in instanta cum a descoperit in trafic un orb la volan
Omed Aziz, care si-a pierdut vederea si auzul in urma exploziei unei bombe, a fost prins conducand cu ajutorul unui prieten, care se afla in dreapta sa si il indruma. Aziz le-a spus magistratilor ca viata sa si a celorlalti participanti la trafic nu a fost amenintata. Potrivit politistului, Aziz a condus in zig-zag pe sosea, calcand de mai multe ori banda continua. Cand l-a tras, in cele din urma, pe dreapta, politistul si-a dat seama ca Aziz nu avea ochi. "Am incercat sa vorbesc cu soferul, dar a intervenit celalalt pasager, care mi-a spus sec: "E orb".

Omed Aziz, un irakian stabilit in Marea Britanie, a declarat ca suferea de depresie si a vrut sa se testeze urcandu-se la volan. Avocatul sau, Timothy Gascoigne, a spus ca daca nu ar fi fost orb, Aziz nu ar fi fost arestat pentru ca a condus periculos, dar procurorul a subliniat ca un om sanatos si responsabil nu ar fi procedat asa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.