"La inceput nu mi-a venit sa cred", s-a confesat Valerie presei. "Apoi am spus "Dumnezeu este de partea mea" ", sustine femeia in varsta de 56 de ani. Dupa prima reusita, acum patru ani, cand a castigat un milion de dolari, Valerie a continuat sa lucreze la restaurantul din Long Island la care era angajata. Si-a ajutat copiii sa-si ia casa si de-abia daca i-au mai ramas bani pentru ea.

Cand a dat lovitura in 2004, sansele erau de 1 la 5,2 milioane. De data aceasta, raportul a fost de 1 la 705.600 si, totusi, Valerie a castigat loteria Jubilee, la New York, al carei mare premiu a fost tot un milion de dolari. Femeia sustine, cu modestie, ca va continua sa faca sandviciuri la restaurantul de cartier, cel putin pana la sfarsitul anului. Acum insa, Valerie nu mai imparte cu nimeni potul cel mare, pentru ca este aproape imposibil sa aiba noroc si a treia oara. "De data aceasta, banii sunt pentru mine. Voi trai si eu un pic", a spus ea. Ea va primi 50.000 de dolari lunar, timp de 20 de ani, suma care ii va asigura un trai imbelsugat si fara griji.

Valerie, care este vaduva din 1993, pune norocul si pe seama sotului pierdut. "Am fost la mormantul lui si i-am multumit. Cred ca are si el o contributie", a spus ea, fara sa detalieze. In istoria loteriei americane au mai existat doua cazuri similare de castiguri succesive in valoare de un milion de dolari.