Un serviciu de pompe funebre din Norvegia a facut o gafa impardonabila, expediind unei femei o scrisoare promotionala, in care era prezentata o oferta de gravare a numelui acesteia pe o piatra funerara, informeaza Ananova.

Solveig Gronstad a fost socata cand a deschis scrisoarea sosita pe adresa sa din partea unui antreprenor de pompe funebre. Scrisoarea era adresata direct urmasilor sai si continea, pe langa obisnuitele condoleante cu privire la moartea ei, si o oferta de a-i grava numele pe piatra de mormant la un pret promotional de doar 500 de euro. "Am fost socata in momentul in care am citit aceasta scrisoare", a declarat femeia in varsta de 75 de ani. "Totul mi se pare tragicomic, pentru ca sunt in viata si ma simt excelent. Totusi, cred ca astfel de lucruri nu ar trebui sa se intample", a declarat ea pentru un cotidian din Oslo.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.