Cel mai mare sutien din lume, creat pentru a promova o campanie de prevenire a cancerului mamar, denumita "Wear It Pink", a fost vandut la licitatie cu suma de 3.601 de lire sterline (4.481 de euro).

Proprietarii site-ului GoldenPalace.com au cumparat acest articol de lenjerie intima urias, participand la licitatia organizata pe eBay.

Sutienul roz fosforescent, lung de 30 de metri, se adauga astfel colectiei detinute de aceasta companie, care cumpara tot felul de obiecte ciudate, dar frumoase, din lumea intreaga.

O suvita din parul cantaretului Justin Bieber, un test de sarcina folosit de cantareata Britney Spears si o piatra renala a actorului William Shatner sunt doar cateva dintre obiectele cumparate de-a lungul anilor de actualii proprietari ai sutienului, scrie MEDIAFAX.

Site-ul Chillisauce.co.uk l-a vandut la finalul licitatiei de 10 zile de pe eBay, impreuna cu certificatul emis de Guinness World Record, care atesta faptul ca acel articol este cel mai mare sutien din lume.

Noii proprietari ai sutienului urias au platit, intr-o licitatie paralela, suma de 28.000 de dolari pentru un sendvis cu branza pe care apare chipul Fecioarei Maria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.