Cei care au smartphone-uri cu sistemul de operare Android isi pot instala de acum o aplicatie care sterge mesajele si apelurile dubioase printr-o singura "scuturare" a telefonului.

“Cate” (Call and Text Eraser) este o aplicatie care te poate scapa de informatiile personale din telefon iar numele amantului/amantei nu va fi afisat niciodata pe ecran in cazul unui apel telefonic. Aplicatia poate fi configurata si sa stearga un mesaj prin simpla miscare a telefonului. Acel mesaj poate fi recuperat ulterior.

Nu exista o iconita care sa apara pe ecranul telefonului, in urma instalarii aplicatiei, asa ca pentru cei care isi pun aceasta problema, partenerul/partenera nu va putea afla de existenta ei.

Conform unui sondaj si contrar asteptarilor, nu barbatii sunt cei care s-au inghesuit sa o foloseasca. 70% dintre instalari au fost realizate de catre femei. Discretia telefonului nu este gratuita, ea costa 3£, o nimica toata ar spune unii, avand in vedere ca te poate scapa de multe batai de cap, potrivit telegraph.co.uk.

Peste 10 mii de persoane au descaracat pana acum aplicatia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.