Departament of Homeland Security avertizeaza locuitorii Statelor Unite si ai lumii intregi sa se pregateasca de o apocalipsa cu zombi.

Este cazul sa ne pregatim, dar nu sa ne si panicam. Conform reprezentantilor departamentului, aceleasi masuri de pregatire pe care le iei in cazul in care zombii au cotropit planeta sunt perfecte si pentru un dezastru natural, relateaza medicaldaily.com.

"Daca esti pregatit pentru o apocalipsa cu zombie inseamna ca esti pregatit pentru un uragan, o pandemie, cutremur sau atac terorist",
a declarat doctorul Alikhan, directorul biroului Public Health Preparedness and Response.

Avand in vedere ca septembrie a fost declarata "Luna Pregatirilor" (National Preparedness Month) in SUA, DHS se inspira de la Centrul pentru Prevenirea Bolilor din SUA care s-a folosit de zombie pentru propriile campanii.

Orice metoda prin care publicul poate fi facut sa inteleaga cat de importante sunt pregatirile pentru a preveni pierderile de vieti in situatii de dezastru este binevenita, indiferenta cat de ridicola ar putea parea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.