Hakim, autoare de carti si sociolog educat la Scoala de Studii Economice din Londra, pretinde ca "actul sexual este la fel de moral precum o masa buna".

"Faptul ca mancam cel mai des alaturi de partenerii si sotii nostri nu inseamna ca nu putem sa mancam in restaurant, sau alaturi de prieteni si colegi", explica Hakim.

Conform cercetatoarei, exista "idile de succes", din care ambii parteneri ies mai fericiti.

"Oricine respinge o abordare noua a casatoriei si a adulterului, cu un nou set de reguli, nu va profita niciodata de pe urma avantajelor unei vieti sexuale in afara caminului", adauga.

Adulterul este "o abordare moderna a mariajului", scrie Hakim in cartea sa "The New Rules of Marriage: Internet Dating, Playfairs and Erotic Power".

Decat sa se supere pe sotii lor pentru ca au avut o aventura, sotiile ar trebui sa accepte aceasta infidelitate si sa incerce la randul lor, argumenteaza Hakim, pentru medicaldaily.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.