Evenimentul tehnologic desfasurat in aceste zile in Las Vegas este gazda unor lansari spectaculoase, care aduc noutati si lansari solide in industria de profil.

LG Electronics, unul din cei mai importanti producatori de televizoare din lume, prezinta in cadrul Consumer Electronics Show cel mai mare televizor care integreaza tehnologia OLED, conform Wall-Street.ro. Acesta are o diagonala de 55 inch, o grosime de numai 4mm si o greutate de 7,5 kilograme. Datorita tehnologiei si rezolutiei de inalta definitie (1920x1080p), culorile redate se apropie cel mai mult de realitate.

Producatorul japonez Panasonic, un alt jucator important pe piata de profil lanseaza la editia din acest an Consumer Electronics Show (CES) noua linie pentru 2012 de televizoare cu plasma Viera HDTV. In gama sunt incluse 17 modele, cu diagonale de la 42 inch la 65 inch. O noutate pentru noua gama de plasme este numarul virtual nelimitat de aplicatii datorat tehnologiilor cloud.

Citeste integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.