Un Boeing 757 apartinand companiei Nepal Airlines a fost tinut la sol pe aeroportul din Hong Kong, marti seara, din cauza unui soarece din cabina pilotilor, prins in cele din urma de personalul avionului, au declarat miercuri reprezentantii companiei, citati de AFP.

Soarecele a fost vazut de piloti cu putin timp inainte de decolarea avionului spre Kathmandu, marti seara, inainte de a se imbarca cei 84 de pasageri.

"Este un soarece. L-au gasit in cabina pilotilor. Nu a fost inca prins, dar se depun in continuare eforturi", preciza directoarea Nepal Airlines din Hong Kong

Au fost instalate capcane in avion, iar pasagerii si-au petrecut noaptea la hotel. Acestia vor fi imbarcati in alta aeronava daca soarecele nu va fi prins, a spus Gurung, fara a da un termen.

Aceeasi aeronava a fost retinuta 11 ore pe aeroportul din Kathmandu, cand a decolat spre Bangkok, tot din cauza unui soarece, potrivit jurnalului nepalez "Republica". Cei 133 de pasageri au fost debarcati dupa ce soarecele a iesit dintr-o cutie de bauturi, scrie MEDIAFAX.

In incidentul de la Hong Kong nu poate fi vorba de acelasi soarece, pentru ca a fost gasit mort intr-una dintre capcanele puse pentru a-l prinde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.