Un barbat a reusit sa sara gardul care inconjoara Casa Alba, fiind retinut in scurt timp de agentii Secret Service, pe peluza resedintei prezidentiale americane.

Este vorba de o persoana fara adapost, in varsta de 41 de ani, care a mai incercat si in trecut sa se apropie de resedinta prezidentiala, a anuntat serviciul de protectie american, potrivit MEDIAFAX.

Incidentul a fost filmat si transmis in direct de canalul de televiziune american, in timpul programului John King USA.

Dupa ce a sarit gardul, barbatul a fost inconjurat de agentii Secret Service, care i-au ordonat sa se culce la pamant si l-au escortat apoi cu catuse.

Un rucsac gasit langa gardul Casei Albe a fost cercetat de agenti, care au blocat accesul in zona, ca masura de precautie. Incidentul s-a incheiat la scurt timp dupa ora locala 21.00 (4.00, ora Romaniei), cand Secret Service a declarat zona sigura.

Potrivit agentilor americani, barbatul se numeste James Dirk Crudup, are 41 de ani si urmeaza sa fie pus sub acuzare pentru patrundere ilegala si sfidarea justitiei, deoarece pe numele sau a fost emis un ordin de restrictie, care ii interzice sa se apropie de Casa Alba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.