Un rus a murit dupa ce i-a cerut unui prieten de-al sau sa il ingroape de viu intr-o noapte pentru a-si demontra curajul si rezistenta, a anuntat miercuri politia din Extremul Orient al Rusiei, informeaza AFP.

"Potrivit prietenului sau, acest barbat de 35 de ani care vroia sa isi testeze rezistenta i-a cerut cu insistenta sa il ajute sa isi petreaca o noapte ingropat de viu", a precizat reprezentantul anchetatorilor locali, Alexei Loubinski, scrie MEDIAFAX.

Cei doi barbati au sapat o groapa intr-o gradina si au pus acolo un fel de sicriu fabricat de el, dotat cu tevi pentru ventilatie, a adaugat acesta. Victima s-a pus in cosciug cu o patura, o sticla de apa si un telefon mobil.

Groapa a fost acoperita cu scanduri de lemn la 20 de centimetri de sol, iar prietenul victimei s-a intors acasa dupa ce a primit un telefon linistitor din sicriu. In dimineata urmatoare, el a descoperit groapa si a gasit un corp fara viata.

Potrivit lui Loubinski, o furtuna violenta s-a petrecut in acea noapte in regiune, iar apa de la ploaie a infundat tevile de ventilatie.

Vara trecuta, un locuitor din regiunea Vologda (in nord) a murit asfixiat dupa ce s-a ingropat de buna voie "pentru a scapa de frica de moarte".

Mai multe marturii entuziaste privind experiente asemanatoare, fara a cunoaste un final tragic, au fost publicate pe blogurile din Rusia, fara a se putea verifica autenticitatea lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.