Capitala Greciei ase afla in topul "World Flirtation League", care a adunat toate orasele care inregistreaza cele mai multe flirturi online, initializate pe platformele sociale si pe siteul de matrimoniale Badoo.com. Specialistii au analizat peste 12 milioane de contacte realizate pe site intr-o luna, cu 108 milioane de utilizatori unici care flirteaza in diferite tari.

Se pare ca locul de bastina al lui Socrate, Platon si Aristotel, a primit nominalizarea de "cel mai cochet oras din lume", potrivit Reuters. In functie de numarul de accesari si relatii finalizate pe Badoo.com, Moscova se afla pe locul doi, Roma abia pe locul 8, Madrid (31), Paris (38), Londra (57), Berlin (79) si New York (89). Aceste pozitii au fost obtinute in urma studiului realizat in aproape 200 de orase, analizand peste 12 milioane de contacte.

Media flirturilor initializate de catre atenieni este de 25.7 flirturipe luna, dublu fata de oamenii din Rio de Janeiro ori Praga si cu mult mai mult decat cei din Paris, Londra, Berlin sau New York. Aceasta pozitionare a Greciei a fost o mare surpriza pentru specialistii in turism din aceasta tara care au declarat ca: 'Atena este un oras seducator, cu un stil de viata hedonistic". The Telegraph a citat-o pe Victoria Kyriakopoulous, autoarea ghidului turistic al Atenei, realizat de catre Lonely Planet: "Atenienii iubesc sa petreaca si sa socializeze (sa vorbeasca). De asemenea iubesc jocul".

Aceasta a mai declarat ca internetul este o noua metoda de atractie si de gasire a partenerilor. 'Persoanele in varsta flirteaza, persoanele casatorite flirteaza, iar acum tinerii se folosesc de tehnologie pentru a face ceea ce atenienii au facut dintotdeauna: au flirtat".

Platon spunea ca "iubirea este o adevarata boala psihica", iar acest mare om nu a socializat niciodata pe internet si nu si-a impartasit preferintele sexuale pe platformele sociale online, potrivit cercetatorului britanic si autorului cartii "Grecii, Erotismul si noi insine". Acesta este de parere ca atenienii sunt marii posesori ai artei flirtului, la petrecerile dansante, unde curgeau rauri de alcool, iar femeiele si barbatii flirtau intre ei, in voie libera, cunoscute drept symposium.

  • TOP 10 Cele mai "flirtabile" orase

1. Atena
2. Moscova
3. Kuwait
4. Baku
5. Tunis
6. Kiev
7.Beirut
8.Turin
9. Rome
10. Bari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.