Dupa ce a devenit vedeta internetului, a creat o platforma sociala ce valoreaza 7 miliarde de dolari, Mark Zuckerberg vrea sa devina personaj de benzi desenate.
Potrivit popcrunch.com, Mark Zuckerberg se pregateste si de o cariera in domeniul cinematografiei, oadata cu lansarea filmului "The Social Network". Si cum poate fi mai "digerabila" bibliografia tanarului care a revolutionat socializarea digitala, decat si intr-o atmosfera de "comic-book".

Productia va fi lansata de catre Bluewater Productions,care a mai lansat, in trecut benzi desenate ce-i avea ca personaje pe Justin Bieber, David Beckham ori Lady Gaga. Compania canadiana a creat "Mark Zuckerberg: Creatorul Facebook", intr-o poveste de 48 de pagini care sa raspunda la intrebarea "Cine este el de fapt?". Este filantropistul care a donat recent 100 de milioane de dolari scolilor de stat din Newark? Sau este personajul intunecat din filmul "The Social Network". "Mark s-a comportat dur cu anumiti oameni pentru a ajunge unde este acum. Cum stim, a tradat multe persoane. O sa incerc sa fiu cat mai corect. Nimeni nu este inocent in povestea aceasta", a declarat autorul benzii desenate, Jerome Maida.

Potrivit Anuntul despre implicarea tanarului miliardar, in varsta de 26 de ani, in industra benzilor desenate, a sosit cu cateva zile inainte de lansarea filmului "The Social Network", pe 1 octombrie.

La inceputul lunii, revista Forbes l-a plasat pe Zuckerberg pe locul 35 in topul celor mai bogati oameni din SUA, cu o valoare estimata la 6.9 miliarde de dolari, la doar 5 ani de la lansare site-ului Facebook, reusind sa-l devanseze pe seful Apple, Steve Jobs.

“Mark Zuckerberg: Creator of Facebook” va putea fi achizitionata in decembrie din librarii, dar pana atunci, poate fi comandata online, pentru 6.99 dolari de pe site-ul www.tfaw.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.