Renuntarea la prostul obicei a survenit dupa ce Ministerul indonezian pentru protectia copilului a decis, la inceputul verii, sa-l supuna unui tratament in Jarkata.
Potrivit Le Parisien, la doua luni dupa debutul sevrajului, Ardi Rizal, initiat la 18 luni, de catre tatal sau, sa fumeze, nu mai atinge tigara. [VIDEO] La doi ani fumeaza 40 de tigari pe zi

"Am inlocuit dependenta sa de tigari prin joc", a declarat secretarul general de la Protectia copilului, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit mamei sale, Ardi este acum mult mai sociabil, renuntand la obiceiul pe care il avea inainte, de a se lovi cu capul de pereti daca i se refuza o tigara. Cazul sau nu este singular. Potrivit datelor internationale, 25 la suta dintre copiii indonezieni, care au intre 3 si 15 ani, au fumat deja, si mai mult trei la suta sunt consumatori activi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.