Proprietarul unei ferme din comuna bihoreana Girisu de Cris vrea sa intre in Cartea Recordurilor ca detinator al unei oi cu cinci picioare. Saptamana trecuta, Taha Khayal, un arab stabilit in Bihor, a cumparat impreuna cu asociatul sau, Said Ahmad, mai multe oi de la diversi ciobani din zona, pentru a le creste in vederea exportului. Cand animalele au fost tunse, un angajat a observat ca una dintre oi are un picior crescut in ceafa. Cel de-al cincilea picior are articulatie si copita.

Daca asociatul sau, Said Ahmad, crede ca animalul a suferit o mutatie genetica, Taha Khayal are convingerea ca oaia este "o minune divina", astfel ca intentioneaza sa ia legatura cu reprezentantii Guinness Book pentru consemnarea oitei cu cinci picioare. El a decis ca animalul sa fie exceptat de la export, punandu-l la ingrasare si ingrijiri speciale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.