Un pensionar in varsta de 75 de ani a fost socat cand a aflat de la medici ca in interiorul plamanilor sai s-a dezvoltat o pastaie de mazare. Barbatul credea ca are cancer sau vreo afectiune grava, din cauza simptomelor insuportabile pe care le avea, relateaza digitaljournal.com.

Americanul Ron Sveden, fost profesor in Brewster, Cape Cod, Massachusetts se simtea foarte rau inainte de a merge la doctor, tusea, era obosit si nu avea pofta de mancare, insa a continuat sa fumeze desi credea ca are cancer la plamani.

Potrivit Time Newsfeed, acestuia nu i-a venit sa creada cand a vazut radiografia, in care era vizibila o pastaie de mazare, lunga de 3.8, care se dezvolta nestingherita in interiorul plamanilor sai. Doctorii nu sunt foarte siguri cum a ajuns planta acolo, insa cel mai probabil, in timp ce manca o boaba sau doua de mazare au luat-o pe calea gresita, alegand aparatul respirator, in loc de cel digestiv. Insa Sveden nu-si aminteste sa fi consumat recent mazare.

Barbatul a petrecut 10 zile in spital, suferind de dureri ingrozitoare inainte sa se descopere ce se intampla cu adevart in interiorul corpului sau, relateaza ABCNews. Dupa cateva zile de la operatie, dupa ce mazarea a fost extrasa, starea sanatatii barbatului a revenit la normal, iar in gluma, staff-ul spitalului i-a servit mancare de mazare, la prima masa dupa operatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.