O australiana in varsta de 41 de ani a fost pusa sub acuzare de autoritati dupa ce in 2005 a anuntat un concert AC/DC la Sydney si a reusit sa vanda bilete in valoare de aproximativ 80.000 de euro, informeaza presa internationala.
Leanne Herbert a fost arestata in luna mai, dupa ce in 2005 a promovat un concert al trupei AC/DC timp de sapte luni. Pe langa faptul ca a pacalit fanii, aceasta a incheiat si contracte de sponsorizare pentru concertul inexistent, scrie NewsIn.

Totul a iesit la iveala dupa ce persoane din staff-ul AC/DC au afirmat ca nu au lucrat niociodata cu Leanne Herbert si ca nu s-a pus niciodata problema unui concert in Syndey la acel moment.

Urmatoarea infatisare in procesul australienei este programata pe 21 iunie.

Fanii romani au avut si ei parte de un concert inexistent al trupei AC/DC anuntat in 2009. Pentru acest show se vandusera bilete in valoare de 250.000 de euro, insa cumparatorii si-au recuperat investitia.

Trupa AC/DC a sustinut la 16 mai un concert la Bucuresti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori, fiind considerat concertul anului in Romania. [Concertul AC/DC in imagini]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.