O mama si-a descoperit copiii pe care nu-i mai vazuse de 15 ani cautandu-i pe Facebook.
Acum 15 ani, sotul unei femei din California a plecat cu copiii (o fetita de 3 ani si un baietel de 2 ani), lasand-o pe mama deznadajduita. In 2004, Mark Zuckerberg a avut ideea geniala de a inventa Facebook-ul. Va intrebati ce conexiune exista intre aceste doua evenimente? Ei bine, gratie platformei sociale, femeia a putut sa dea de urma copiilor pe care i-a pierdut acum 15 ani, scrie Gizmodo.

Acest fapt reprezinta o bila alba pentru platforma sociala, care in ultima perioada este din ce in ce mai des incriminata ca nu respecta intimitatea datelor personale ale utilizatorilor.

Se pare ca femeia a vazut din intamplare numele fiicei pe Facebook si i-a descoperit profilul. Dupa ce au schimbat cateva mesaje, femeia a contactat un avocat, autoritatile putand sa descopere ca ambii copii au fost crescuti in Florida, dupa ce au fost despartiti de mama. In plus, potrivit wesh.com, tatal a fost inchis, iar copii momentan mutati in custodia Departamentului de Protectie a Copiilor si Familiei, vor trece sub tutela mamei, in California.


Potrivit 9AM, platforma sociala Facebook a fost declarata cel mai vizitat site din lume, cu peste 540 milioane utilizatori unici pe luna.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.