O femeie din Utah, SUA a fost lovita de masina in timp ce se ghida cu ajutorul aplicatiei Google Maps de pe telefonul mobil. Deconectata de la realitate, aceasta a fost lovita de o masina, iar acum da Google in judecata.
Dupa accidentul stupid, la care singura s-a expus, Lauren Rosenberg a decis sa dea in judecata compania Google si sa ceara despagubiri de 100.000 $. Insa, potrivit CNN, aplicatia Maps se afla inca in stadiul beta pe partea de rute pentru pietoni, lucru semnalat inca de la stabilirea traseului. [Click aici pentru traseu]

Potrivit Search Engine Land, femeia a fost automat avertizata ca ruta pe care Google a ales-o poate fi fara trotuar sau poate fi neadecvata mersului pe jos, insa probabil acest lucru nu a fost vizibil de pe ecranul unui BlackBerry cu un ecran de 320x480 pixeli.

Potrivit go4it, acesta nu este singurul eveniment din seria celor "cand prostia se intalneste cu tehnologia". Ne aducem aminte doar de unul: soferul care si-a facut autobuz decapotabil, dupa ce a intrat pe un drum fara sa vada indicatorul de inaltime maxima admisa. Pe GPS evident nu avea cum sa vada asta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.