O femeie din Alba s-a descotorosit de o pereche de cizme vechi, in care sotul isi strangea economiile. Politistii au reusit sa recupereze pana in prezent 30.000 de euro

In cursul zilei de luni, un barbat din Municipiul Alba Iulia a sesizat politia cu privire la faptul ca, in cursul lunii decembrie 2009, a ascuns fara cunostinta sotiei sale intr-o cizma de dama din locuinta suma de 40.000 de euro, reprezentand economiile familiei. Potrivit unui comunicat al IPJ Alba, in perioada 15 - 16 decembrie, cand barbatul se afla plecat din localitate, sotia sa a facut curatenie si a aruncat la un container de gunoi mai multe perechi de incaltaminte, printre care si cea in care sotul sau a pus banii.

In urma cercetarilor politistilor, s-a reusit identificarea persoanei care a gasit la acel container perechea de cizme si banii, in persoana unei femei de 54 de ani, din Municipiul Alba Iulia. Asupra suspectei, politistii au gasit suma de 11.000 de euro, relateaza NewsIn.

Femeia le-a spus politistilor ca in data de 25 decembrie 2009 a cumparat, impreuna cu concubinul sau, de 51 de ani, o casa intr-un sat din Judetul Alba, cu suma de 22.000 de euro. In urma cercetarilor efectuate de politisti, s-a reusit recuperarea sumei de 19.000 euro de la vanzatorul casei.

Astfel, suma de 30.000 de euro care a fost recuperata urmeaza a fi predata persoanei vatamate, urmand a se efectua cercetari pentru recuperarea diferentei de 10.000 de euro.

Fata de cei doi suspecti politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de insusire a bunului gasit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.