Unii ne recomanda sa ne mancam cainele, altii sa incepem sa ne spalam mai rar ori sa ne vindem masinile si sa pedalam, toate pentru a salva planeta. Cea mai noua solutie ar fi sa nu mai facem copii, ci sa-i adoptam.
Ferventa sustinatoare a adoptiei copiilor abandonati, actrita serialului Lost, Evangeline Lilly, crede ca oamenii ar trebui sa se opreasca din a crea copii pentru a mai salva ce a mai ramas din resursele planetei.

“De mult timp intentionez sa adopt. Cred ca avem o mare problema cu populatia pe Pamant, iar singura solutie pentru a proteja ar fi sa ne oprim din a ‘turna’ copii”, a declarat aceasta potrivit Ecorazzi.

“Intotdeauna mi-am dorit un copil al meu si mereu o sa-mi doresc sa profit de acest dar pe care il am ca femeie, deci sper sa fiu mamica la un moment dat. Cred ca pot sa am un copil al meu, iar apoi pot adopta. Asa ar avea sens si nu as popula planeta”, a mai declarat actrita in varsta de 30 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.