Vedeta de televiziune Ai Haruna, in varsta de 37 de ani, este marele castigator al concursului de frumusete "Miss International Queen", dedicat transsexualilor si travestitilor.
Potrivit Cancan, Haruna, care s-a nascut in orasul japonez Osaka, le-a invins fara drept de apel pe celelalte 18 concurente, din 11 tari, plecand acasa cu un cec in valoare de 10.000 de dolari.

In plus, Haruna militeaza pentru respectul semenilor sai fata de transsexuali. Japoneza, nascuta barbat, in varsta de 37 de ani se declara un fervent purtator de cuvant al oamenilor care doresc sa-si schimbe sexul sau sa-ti exprime in diverse moduri sexualitatea.

Potrivit LeMatin, aceasta acuza societatea ca ignora transsexualii si-i izgoneste din planul social, iar toleranta nu mai este o valoare pe care se pune pret in zilele noastre, aceste practici fiind considerate deviante, degradante si uneori ilegale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.