O instalatie mare si complexa pentru prepararea micului dejun, asa cum vedem in filme de comedie sau in desene animate, a fost construita de doi designeri japonezi.
Masinaria, lunga de 13 metri, ocupa un perete intreg dar, odata pusa in miscare, dupa ce paraie, huruie si scrasneste timp de cateva minute, iti serveste un mic dejun bogat si consistent, cu oua prajite, cafea, suc de fructe si paine unsa cu unt si gem.

Autorii proiectului, Yuri Suzuki - designer de origine japoneza care studiaza la Londra - si Masa Kimura, au avut drept sursa de inspiratie filmele hollywoodiene, potrivit Mail Online.

Masinaria a fost construita la centrul de expozitii Platform 21 din Amsterdam, Olanda, unde cei doi proiectanti au beneficiat de contributia a numerosi alti participanti - designeri sau nu -, entuziasmati de proiect si dornici sa dea o mana de ajutor la asamblarea, testarea si reglarea instalatiei. Multe dintre piese au fost improvizate din diverse ustensile; altele au fost cumparate ieftin, ca piese de masini la mana a doua, astfel incat costul instalatiei n-a depasit 1000 euro, potrivit Descopera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.