Un cuplu de irlandezi a venit cu ideea de a obtine profit din ramasitele mortilor incinerati, oferindu-se sa imprastie in Irlanda cenusa cetatenilor straini care au decedat. Potrivit Independent Online, Ed si Helen O'Neill au infiintat compania "Ashes to Irland", dupa ce o prietena irlandezo-americana le-a cerut sa imprastie ramasitele sotului ei in Marea Irlandei.

"Cand ne-am dat seama cat de mult inseamna pentru ea acest lucru, am inteles ca piata nu acopera mai deloc acest domeniu", a declarat Helen O'Neill, precizand ca cele mai multe solicitari venite pe adresa firmei au fost din SUA, unde exista peste 40 de milioane de persoane de origine irlandeza, cat si din Marea Britanie.

Compania celor doi irlandezi se ocupa de transportul cenusii si ofera familiei indurerate o caseta video in care este prezentata imprastierea ramasitelor. Costul acestei ceremonii speciale variaza intre cateva sute si 2.000 de dolari, in functie de distanta de la care trebuie asigurat transportul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.