Pamela Anderson apare in cel mai recent spot PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Apetisanta blonda joaca rolul unui agent de securitate intr-un aeroport care ii dezbraca pe pasageri de haine din blana sau piele naturala.
Potrivit Ecorazzi, clipul nu a fost primit cu ochi buni de reprezentantii aeroporturilor americane, pe motiv ca actrita americana este imbracata prea sumar si clipul ar putea di vizionat intamplator si de copii.

In spotul publicitar al celor de la PETA, intitulat "Cruelty Doesn’t Fly" (Cruzimea nu zboara) Pamela joaca alaturi de alte celebritati precum Steve-O, Andy Dick, Carol Leifer si cantareata de punk rock Nina Hagen.

Potrivit Green-Report, reteaua de canale de televiziune CNN din aeroporturile americane a refuzat sa difuzeze clipul pe motiv ca este "deplasat" si ca ar fi expus multor copii. PETA spera totusi ca spotul sa fie difuzat in avioane in nadejdea ca la bordul acestora, numarul copiilor sa fie mai mic decat in aeroporturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.