Discutiile cu femeile dragute ii transforma pe barbati in persoane ciudate si balbaite. Este concluzia oameniilor de stiinta, care confirma ca creierul barbatilor este grav afectat de prezenta unei femei atragatoare.
Un studiu recent arata ca barbatii care petrec numai cateva minute in prezenta unei femei care arata bine obtin rezultate mai slabe la testele ce masoara activitatea cerebrala, deoarece acestia isi folosesc maxim puterea cognitiva in incercarea de a le impresiona pe femeile frumoase, astfel incat orice alta activitate efectuata simultan sau ulterior este grav afectata, informeaza Realitatea.

Studiul a fost realizat de cercetatorii de la Universitatea Radbound din Olanda. Rezultatele studiului, publicate in Journal of Experimental and Social Psychology, arata ca barbatii sunt mai inceti si mai putin precisi dupa ce au incercat sa impresioneze o femeie. Cu cat atractia a fost mai mare, cu atat scorul obtinut la teste a fost mai mic. Si femeile au fost supuse la aceleasi teste, insa nu s-a observat nicio diferenta inainte si dupa discutia cu barbatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.