Elevii de la o scoala din Austria, isi pot suna un prieten in timpul examenelor pentru a afla raspunsul, informeaza Ananova.
Potrivit publicatiei britanice, initiativa a fost lansata de profesorul Reinhard Peter, care, inspirat de emisiunea "Vrei sa fii miliardar?" ("Who Wants to be a Millionaire") le permite scolarilor care se pierd la vederea foii de examen sa telefoneze unor experti.

"Suna doctori, profesori sau orice alta persoana si le cer ajutorul"
, a declarat profesorul de la liceul din Bregenz. nsa, uneori, expertii sunt mai emotionati decat elevii si le dau chiar raspunsuri gresite.

"Majoritatea elevilor mei sunt foarte emotivi inainte sa intre la examen. Li se pare ca au uitat tot ce au invatat. Asa ca ii las sa dea un telefon. Uneori sunt uimit ca persoana de la celalalt capat se emotioneaza si brusc ii este frica sa nu dea raspunsul gresit. Pana acum toti elevii mei au trecut examenele cu ajutorul noii optiuni. Cea mai proasta nota pe care o obtin este 7", conchide Reinhard, potrivit Ananova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.