Un american a ajuns la inchisoare dupa ce a platit un strain sa-i intre noaptea in casa si sa-i violeze nevasta. Barbatul de 25 de ani din Kannapolis, Carolina de Nord, este acuzat ca a angajat un necunoscut, prin intermediul site-ului Craiglist, sa-i intre in casa si sa-i violeze sotia sub amenintarea cutitului, in timp ce el avea sa priveasca linistit scena, potrivit The Independent.
Planul a functionat, iar barbatul a privit cum sotia lui este violata de un necunoscut, in dormitorul conjugal, timp in care cei doi copii mici ai familiei dormeau in camera lor. Dupa ce agresorul a plecat, femeia a sunat ingrozita la politie si a anuntat atacul. La venirea politistilor, sotul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a devenit nelinistit si a inceput sa se incurce in declaratii in momentul in care a fost intrebat de ce nu exista semne de patrundere fortata in casa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.