O nevasta furioasa din Londra a intentat divort dupa ce a surprins, pe Google, masina sotului in fata casei unei alte femei, relateaza The Sun

Aceasta a vazut Range Rover-ul familiei cu ajutorul unui nou site de tip Street View, parte a serviciului Google Maps, ce permite vizualizarea prin fotografii (360°) a strazilor din orice colt al Londrei.

Initial, barbatul i-a spus sotiei sale ca pleaca intr-o calatorie de afaceri. Partenara acestuia a facut insa pe detectiva si a urmarit mai multe strazi, printre care si cea unde a surprins masina sotului, potrivit The Sun.

Acesta nu este primul caz de adulter depistat cu ajutorul controversatului serviciu care acopera 25 de orase din tara.

"Din ce in ce mai multi oameni sunt prinsi asupra unui fapt sau altul de catre Google si tot mai multi avocati se prezinta cu astfel de cazuri. Cred ca sotul prins se va plange de incalcarea intimitatii prin intermediul acestui program care il va costa mariajul", a declarat un avocat.

Inca de la lansarea serviciului in Londra, pe 20 martie, Street View a provocat o avalansa de plangeri din partea celor surprinsi de camere.

Google a fost deja nevoit sa retraga mai multe imagini din arhiva foto, de la fotografii cu copii dezbracati, persoane care viziteaza sex shop-uri sau care fumeaza in locuri interzise, pana la fotografia casei fostului premier al Marii Britanii, Tony Blair.

Google include Australia si Japonia in Street View


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.