Clubul fanilor Kia din Romania va intra in Cartea Recordurilor in urma manifestarii desfasurate la Brasov sambata trecuta.

In perioada 20-22 Februarie 2009 a avut loc Intalnirea Nationala Club KIA la Bran. In decursul celor 3 zile organizatorii au reusit performanta de a aduce impreuna aproape 200 de persoane cu pasiunea comuna pentru brand-ul coreean. Cel mai important aspect al intalnirii l-a constituit Cea Mai Mare Coloana De Masini KIA din Lume, performanta ce va fi data spre omologare ca record mondial de catre Guiness World Records.

In coloana au fost inscrise nu mai putin de 124 de autoturisme, majoritatea Cee’d dar nu au lipsit posesori ai celorlalte modele. Rio, Cerato, Carens, Sportage si Sorento au avut cel putin cate un reprezentant. In parcarea arhiplina a organizatorului, KIA Auto Brasov, atmosfera era de-a dreptul incendiara. Participantii si toata lumea prezenta radiau de emotie si bucurie. Steguletele arborate in geamurile laterale, au starnit curiozitatea fiecarui trecator.

Cu sprijin din partea Politiei Romane si a Primariei Municipiului Brasov actiunea s-a desfasurat in conditii bune si fara evenimente majore. Cele 124 de masini au parcurs traseul, stabilit in prealabil, de-a lungul municipiului si apoi de la iesire pana in Bran in aplauzele si uralele spectatorilor. Atmosfera creeata a fost de vis. Evenimentul va ramane pentru totdeauna in istorie ca fiind prima manifestare de asemenea amploare in Romania a pasionatilor unei marci auto. S-a dat un exemplu de civilizatie, de ambitie si de devotament pentru o pasiune comuna.

Dealeri ai marcii coreene din toata tara au participat la manifestare in semn de solidaritate. Pe langa KIA Auto Brasov, organizatorul Celei Mai Mari Coloane De Masini KIA din Lume si International Motors Group Bucuresti care au sprijinit Intalnirea Nationala, au mai participat prin reprezentantii lor Mit Motors Bucuresti, Mit Motors Iasi, Autoprim Galati, Auto Forte Oradea, Raver Constanta si Motor Head Craiova importator de piese Kia Hyundai.

Intalnirea a adus printre altele o mult asteptata si inedita conferinta intre dealer si clienti in care s-au lamurit diverse probleme si s-au consolidat relatiile intre club si reprezentantii marcii. Trei masini de test drive, Sportage, Sorento si Cee’d, au facut deliciul curiosilor. Nu a lipsit nici cina festiva pentru celebrarea reusitei in care s-au descretit fruntile si unde buna dispozitie a curs pana spre dimineata pentru neobositii petrecareti. Speram ca acest gen de manifestari sa nu se opreasca aici. Organizatorii promit ca urmatoarea intalnire nationala a Club KIA va atinge un nou record mondial. Asteptam cu interes surprizele pregatite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.