Stim cu totii ca cele mai bune metode de intretinere se regasesc in natura. Daca aceasta nu ne ofera insa remedii pentru toate bolile, macar ne ajuta sa ne pastram aspectul tineresc si sa ne refacem sanatatea, anumite tratamente naturiste fiind folosite chiar si pe post de adjuvand in tratamentul medicamentos.

Datorita componentelor sale, kiwi poate juca rol de afrodiziac natural. O reteta ce contine un fruct de kiwi, 3 lingurite de zahar, o ceasca de ceai de tei si 150 g rom poate inlocui cu succes “pastilele albastre”. Efectul afrodiziac este prezent si in cazul femeilor.

Pe langa rolul de afrodiziac, kiwi-ul intareste sistemul imunitar; mentine tineretea pielii prin cantitatea mare de vitamina C, singura substanta sub actiunea careia colagenul din piele se matureaza. Astfel combate imbatranirea pielii, aparitia ridurilor, vergeturilor si ajuta la refacerea rapida a plagilor si mentinerea elasticitatii pielii; lupta impotriva cancerelor atat la modul general prin continutul de luteina, cat si impotriva cancerelor tubului digestiv prin continutul ridicat de fibre.

Cititi in Healthy si alte beneficii ale fructului de kiwi.


Despre autor:

Healthy

Sursa: Healthy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.