Daca iubiti povestile, daca doriti sa „cititi“ o carte cu pagini din gheata sau sa incercati sa beti apa folosind o cana confectionata din zapada, Palatul de Gheata din Bruges va ofera toate aceste posibilitati.
Vizita la Festivalul de Sculpturi in Gheata si Zapada constituie o experienta unica in Europa. 40 de artisti din Canada, Rusia, Japonia, America si Finlanda si-au dat intalnire in cadrul editiei 2008 a Snow and Ice Events - o expozitie cu sculpturi din gheata si zapada. Ei au prelucrat 300 de tone de gheata cristalina si 400 de tone de zapada in interiorul unei incinte special amenajate cu temperatura de -6 grade Celsius, cu un sistem performant si silentios de realizare a frigului.

Lumea feerica a povestilor este completata cu o sala de bal din gheata si o rochie din gheata a Craiesei Zapezii, iar pe zidurile cetatii se catara o suita de animale, de asemenea din gheata. Vizitatorii pot sa se opreasca si la Barul de Gheata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.