Imagineaza-ti ca esti seful celei mai mari retele de carduri de credit si totusi nu ai niciun card in portofel...sau mai rau, nu mai ai nici macar portofel.
Seful executiv al VISA, Joseph Saunders chiar trece prin aceasta situatie. Joi dimineata, acesta s-a deplasat de la resedinta corporatiei VISA din San Franciso la New York, unde a sustinut o conferinta la Serviciile Financiare Goldman Sachs. Insa, se pare ca portofelul sau, impreuna cu cardurile nu au supravietuit deplasarii.

"Ar trebui sa fiu ipocrit si sa spun ca sunt bucuros ca ma aflu aici, si totusi, nu va indoiti ca nu sunt. Dar este 4:15 dupa-amiaza si la ora asta sunt un om falit. Mi-am pierdut portofelul in drum spre conferinta", a declarat Saunders.

"E aproape jenant sa-i spun cuiva ca mi-au fost furate cartile de credit", a mai adaugat boss-ul VISA, facandu-si tot auditoriul sa izbuneasca in ras, potrivit USA Today.

Saunders nu a comentat mai multe despre incident, iar VISA a preferat sa nu furnizeze mai multe informatii despre situatia conturilor lui Joseph Saunders.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.