Studentele de la universitatile cu profil umanist sunt mult mai active din punct de vedere sexual, in comparatie cu studentii inscrisi la cursurile de stiinte exacte - este concluzia unui studiu realizat de cercetatorii australieni, publicat joi in revista de specialitate "Sexual Health".
Studiul a fost realizat la Universitatea din Sydney pe un lot de 185 de studenti cu varsta cuprinse intre 16 si 25 de ani, care au fost chestionati in legatura cu viata sexuala personala, pentru a testa nivelul de informare in privinta riscurilor dobandirii unor boli cu transmitere sexuala. Potrivit statisticilor, aproape in majoritate tinere studente la facultatile cu profil umanist au declarat ca sunt foarte active sexual, dar ca au foarte putine cunostinte despre modul de transmitere a clamydiei (o boala venerica situata in topul infectiilor cu transmitere sexuala).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.