Nu s-a gandit americanul Charlie Manning, aruncat in spatele gratiilor pentru ca si-a amenintat vecinul, ce i se va intampla in cele 13 luni de inchisoare.
Ceea ce la inceput parea o raceala s-a transformat in cosmarul vietii sale. Asa ca, in timp ce medicii puneau boala barbatului pe seama unei reactii adverse la medicamentele administrate, o infectie rara cauzata de hrana primita in detentie l-a lasat pe nefericitul detinut fara penis.

A fost prea tarziu pentru Charlie, de 61 de ani, cand medicii au realizat ca este vorba de o infectie interna, fasciita necrozanta. Detinutul a fost imediat internat in Centrul Medical Harborview din Seattle, intrucat starea lui de sanatate se agrava, bacteria raspandindu-se in regiunea pelviana. In cele din urma, chirurgii de la Harborview au reusit sa indeparteze zona afectata de bacterie. Asa a parasit Charlie inchisoarae fara penis si un testicul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.