Ce nu ar face o mama pentru fiica ei? Chiar si copii…Asta este povestea lui Jaci Dalenberg care in urma cu noua luni s-a oferit sa fie mama surogat pentru fiica sa, Kim Coseno care in urma unei histerectomi a ramas in imposibilitatea de a avea copii.

Potrivit Huffington Post, in urma cu o luna, Dalenberg, in varsta de 56 de ani, a nascut prin cezariana trei gemene sanatoase. Fiind nascute premature, fetitele au cantarit la nastere mai putin de 3Kg fiecare si inca se afla internate in Spitalul Hillcrest din Cleveland. Gabriella Claire si Carmina Ann sunte gemene identice si Elizabeth Jacilyn este sora lor.

Coseno a declarat marti intr-un interviu pentru ABC ca fetitele sunt bine si ca Elizabeth va fi prima care va ajunge acasa.

Conseno, care mai are doi copii dintr-o casatorie anterioara, se gandise initial sa adopte un copil, pana cand medicii i-au sugerat sa apeleze la o mama surogat, dat fiind ca ovarele ei functioneaza normal si pot produce ovule. Astfel, Coseno si actualul ei sot, Joe, au apelat la fertilizarea in vitro, iar embrionii rezultati au fost implantati in uterul lui Dalenberg.

“Intodeauna am fost sanatoasa. Mi-am facu analizele medicale, inclusiv testul psihologic” a declarat Dalenberg.

“Cand am aflat ca vor fi tripleti, am fost foarte nervoasa pentru cateva zile, dar mi-a trecut repede”,
a adaugat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.