Unul dintre cele mai consumate produse din timpurile noastre, pizza excita papilele gustative si ofera o placuta senzatie de satietate.
Numai ca putine persoane stiu ca exista si o parte neplacuta a consumului de pizza. Nu este vorba de o reclama proasta, ci de rezultatele unui studiu facut de cercetatorii americani, care atrag atentia asupra catorva efecte neplacute si dureroase mai ales pentru femei.

Concret, cercetatorii de la Universitatea de Studii Medicale din Feinberg au descoperit ca un consum moderat de pizza are uneori efecte extrem de neplacute, fiind urmat de dureri in zona pelviana si de urinari dese. Cel mai adesea considerate simptome pentru infectii ale tractului urinar, se crede ca acestea sunt doua dintre manifestari clinice ale iritarii vezicii urinare de catre nervii din zona pelvisului, care induce durerea si prin afectarea colonului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.