Se spune ca natura are grija sa compenseze, intotdeauna, cu un dar deosebit, orice lipsa de natura fizica. Este si cazul unui britanic de 29 de ani, nascut cu grave deficiente motrice.

Pasiunea sa pentru muzica l-a facut, insa, capabil de eforturi imense pentru a-si indeplini un vis aparent imposibil pentru un om care nu isi poate folosi mainile: acela de a fi DJ in cluburi. A devenit celebru tocmai pentru faptul ca, desi nu se poate folosi de degete, si este imobilizat intr-un scaun cu rotile, se descurca excelent in rolul de amfitrion de petreceri.

Isi aseaza placile si mixeaza cu gura si cu limba. Nu are cum sa se ajute de maini, drept pentru care fata sa este cea care face posibile combinatiile de sunete care se aud, seara, in cluburile unde pune muzica DJ Ectic. "Face asta cu gura si cu limba, drept pentru care are ceva succes printre doamne", povesteste o colega de breasla, Gemma Nash, citata de BBC.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.