O fata din Melbourne, Australia, sufera de o boala care i-a pus in dilema pe specialisti, acestia nereusind sa identifice un posibil tratament sau motivele aparitiei afectiunii
"Ceva se petrece in cea de-a treia noapte. Ma duc la culcare simtindu-ma perfect dar cand ma trezesc a doua zi nu pot sa deschid ochii. Nimeni nu stie de ce", a continuat Natalie. Au trecut multi ani de la debutul bolii si tanara a fost supusa la sute de teste, insa fara nici un rezultat. "Cazul Nataliei este un mister total.

Nu avem un diagnostic pentru boala ei", a declarat seful sectiei neuro-oftalmologice a Spitalului Royal Eye and Ear, profesorul Justin O'Day. In timpul zilelor in care tanara nu-si poate deschide ochii, pleoapele sunt total lipite, cu exceptia unei fante la ochiul stang. In celelalte zile ochii functioneaza normal, desi pleoapa ochiului stang mai face mici probleme.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.