Jim Victor un artist inovator din statul Pennsylvania, Satele Unite ale Americii, si-a prezentat o colectie bizara de sculpturi realizate complet din unt
Printre sculpturile lui Jim Victor se numara o vacuta care merge pe motocicleta, o tarancuta care duce putini cu lapte si o tanara in costum de baie intinsa pe un pat. In colectia de produse lactate mai sunt incluse si un model in detaliu al unei ferme si sculptura unui fermier care mulge o vaca. Realizarea lucrarilor poate dura chiar si o luna de zile.

Jim Victor si-a amenajat un atelier special, in care temperatura nu depaseste 13 grade pentru ca untul sa nu se topeasca. Artistul in varsta de 63 de ani sustine ca, la temperaturi atat de joase, untul se comporta ca si lutul, astfel putand fi sculptat cu usu­rinta. "Pe langa unt mai folosesc branza, ciocolata, fructe si legume.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.